IBM® Storwize® V7000 in Storwize V7000 Unified so virtualizirani pomnilniški sistemi, načrtovani za združevanje delovnih obremenitev v enoten pomnilniški sistem, s čemer se dosega enostavnost upravljanja, znižani stroški, visoko razširljiva kapaciteta, zmogljivost in visoka razpoložljivost. Nudijo izboljšano učinkovitost in prilagodljivost z vgrajenim SSD pogonom, optimiranim omogočanjem uporabe in nemotečo selitvijo podatkov iz obstoječega pomnilnika. Prav tako lahko virtualizirajo ali ponovno uporabijo obstoječe diskovne sisteme, kar pomeni večje potencialno povračilo vloženega. Obe diskovni polji sedaj podpirata integrirano Real-time Compression, kar omogoča shranjevanje do petkrat toliko aktivnih osnovnih podatkov v enakem fizičnem prostoru in prinaša izredno raven učinkovitosti.

 

IBM PureFlex sistemi (US), nova IBM-ova družina strokovnih računskih sistemov, integrirani strežnik, pomnilnik, omrežno delovanje in upravljani sistemi za arhitekturi Power Systems in System x. IBM Storwize V7000 (US), integriran v PureFlex Systems, je načrtovan za enostavno uporabo in omogoča hitro razmestitev. V središču vašega PureFlex sistema, lahko postane del vaše visoko učinkovite, izjemno zmogljive informacijske infrastrukture nove generacije.

Glavne prednosti diskovnih polj

so virtualizirani pomnilniški sistemi za dopolnitev virtualiziranih strežniških okolij, ki zagotavljajo neprekosljivo zmogljivost, razpoložljivost, napredne funkcije, in visoko razširljivo kapaciteto, ki še ni bila videna v diskovnih sistemih srednjega razreda.

 

Storwize V7000 podpira delovne obrementive blokov, Storwize V7000 Unified pa združuje delovne obrementive blokov in datotek v enoten sistem.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov