Zadovoljne stranke, srce Sibit-a

Že več kot 10 let skrbimo za zadovoljne stranke. V tem času se jih je nabralo že več kot 500. Širok spekter znanj, visoka usposobljenost zaposlenih, vzdrževanje v režimu 24 ur na dan, sedem dni v tednu nam omogočajo, da IT-infrastruktura pri naših strankah dela nemoteno. V primeru incidenta se potrudimo, da s hitro odzivnostjo poskrbimo za odpravo napake v najkrajšem možnem času.

Tudi z našo pomočjo stranke rastejo

Celovita paleta storitev, ki jih ponujamo poskrbi, da tudi z našo pomočjo podjetja rastejo nemoteno. V Sibit-u poskrbimo za postavitev ključne IT infrastrukture, od strežnikov, omrežij, do storitev računalništva v oblaku. Skupaj z našimi strankami spremljamo potrebe po IT-ju, pri tem jim svetujemo in pomagamo pri uvedbi IT rešitev.

Popolna rešitev - ključ do uspeha

Z našimi programskimi rešitvami na ključ pomagamo podjetjem pri njihovih podpornih, proizvodnih, prodajnih in ostalih procesih. Z razumevanjem teh procesov in visoko usposobljenimi programerji, razvijamo programske rešitve po meri podjetju, kasneje poskrbimo tudi za vzdrževanje aplikacij in same nadgradnje, glede na zahteve naročnika. Pohvalimo se lahko z rešitvami za proizvodnjo, turizem in storitveni sektor.

Naj bo vaša investicija uspeh - IT inženiring

Veseli nas, da so nas stranke v kar nekaj projektih izbrale za prevzem IT inženiringa. Sodelujemo pri vpeljavi, razvoju in implementaciji proizvodnih, ERP in hotelskih rešitev. Prav tako poskrbimo za celoten segment v IT-ju, od naprednih in strukturiranih omrežij, do strežnikov, rešitve v oblaku, itd. Z našim znanjem bomo poskrbeli za optimiziran in visoko profesionalen IT v okviru predvidenih stroškov.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov