Vaš Office 365 – ne glede na to, kje ste

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali na poti, boste prejeli znan, vrhunski nabor orodij za boljšo učinkovitost. Z Officeovimi programi(vedno najnovejša različica) boste lahko ustvarjali dokumente, jih urejali in jih v realnem času dajali v skupno rabo v računalniku s sistemom Windows/računalniku Macintosh ali v napravi s sistemom iOS, Android ali Windows.

Orodja za strokovnjake

Naslovu za poslovno e-pošto dodajte ime svojega podjetja in tako ustvarite prepoznavnost v poslovnem svetu ter vzpodbudite zanimanje za posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki je lahkotno za uporabo. Uporabite številna orodja za komunikacijo, od e-pošte, neposrednih sporočil, do družabnih omrežij in videokonferenc ter se tako bolje povežite s strankami in sodelavci.

Orodja za sodelovanje

Vsak uporabnik ima na voljo shrambo v velikosti 1 TB, kar mora zadostovati za vse predstavnostne datoteke. In ker se datoteke shranjujejo v spletu, jih lahko kadar koli in kjer koli daste v skupno rabo s sodelavci ter zunanjimi uporabniki. Video HD za več oseb, skupna raba vsebine in koledarji v skupni rabi zagotavljajo, da boste s svojo ekipo vedno na tekočem.

Preprosta nastavitev in upravljanje

navodili po korakih lahko preprosto nastavite uporabnike in začnete hitro uporabljati storitve. Kjer koli lahko dostopite do skrbniškega središča, ki je preprost za uporabo, v njem pa lahko upravljate vse svoje storitve. Office 365 namesto vas poskrbi tudi za IT, tako da so vaše storitve vedno na voljo in posodobljene.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov