Prepustite nam izvedbo projektov in se izognite nepredvidenim težavam

Projektno vodenje v Sibit-u je plod znanja in izkušenj. Pri vpeljavi kompleksnih IT rešitev se naročnik pogosto spopada s težavami, kot so:

  • Prenizko ocenjeni stroški –  V Sibitu bomo poskrbeli, da se z dobro pripravo in načrtovanjem izognete nepredvidenim stroškom.
  • izbira neprimernih IT rešitev – S podrobno analizo potreb in načrtovanjem rasti IT-ja v prihodnosti, poskrbimo za temelje pri izbiri pravilne rešitve. Napačna rešitev je ponavadi boleča in predstavlja velik strošek prilagoditev in zamenjav.
  • Nerealni roki in neizpolnjevanje le-teh – Naročnik, ki primarno ne deluje na IT področju, težko oceni realne roke za izvedbo projekta, kar pa lahko za sabo potegne kup težav. Sibit poskrbi tako za realne roke kot za izpolnjevanje terminskih planov.
  • Nadzor nad izvajalci – Če podjetje ni iz IT segmenta, je projektno vodenje že privzeto oteženo, posledica tega je izredno težko vršiti nadzor nad izvajalci. Sibit s širokim znanjem in poznavanjem problematike poskrbi za celovit nadzor nad izvajanjem projekta.

Mi poskrbimo za izvedbo projekta, vi poslujete nemoteno

Podjetje Sibit s širokim spektrom znanj zaposlenih in izkušnjami na področju IT inženiringa poskrbi za kvalitetno projektno vodenje skozi celoten proces izvedbe vpeljave novih rešitev, izvedbe postavitev infrastrukture in nenazadnje nadzorom nad samim projektom.

Imamo dolgoletne izkušnje tako v turistični panogi, kjer se lahko pohvalimo npr. z vpeljavo kompletnega IT-ja pri izgradnji in prenovi hotelskih kompleksov kot tudi v industrijski panogi z vpeljavo kompleksnih omrežij, do izpeljave programskih rešitev za podporo proizvodnji.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov