Ruckus Wireless - sodobno zmobgljivo brezžično omrežje

  • velik domet in pokritost
  • propustnost, robustnost, stabilnost, zanesljivost in varnost
  • povezljivost pametnih telefonov in tablic
  • preprosta namestitev, razširljivost in upravljanje
  • možnost vključitve v obstoječo žično infrastrukturo

Profesionalno brezžično omrežje

Podpora zanesljivem prenosu najzahtevnejših vsebin – govora in videa, je postala samoumevna. Število uporabnikov narašča iz dneva v dan, večina jih do omrežja dostopa z mobilnimi napravami, kar lahko predstavlja problem za običajne WiFi postavitve.

Za zadostitev teh zahtev, je nujna postavitev zmogljive in zanesljive hrbtenične brezžične WiFi infrastrukture, kot je Ruckus Wireless.

Zoneflex brezžična wifi omrežja

Za okolja z velikim številom brezžičnih WiFi klientov (notesniki, tablice, pametni telefoni) je bil razvit Ruckus Wireless ZoneFlex, profesionalni brezžični WiFi sistem, specifično namenjen  implementaciji v okoljih z velikim številom klientov. Odlikuje ga izredna zmogljivost, zanesljivost in možnost preproste razširljivosti.

Izreden domet brezžičnega WiFi signala, ki ga prinašajo vgrajene napredne tehnologije, omogoča popolno brezžično svobodo, brez prekinitev signala, tudi ko se gibljemo po veliki površini. Sistemi ZoneFlex omogočajo izredno zmogljivost z bistveno manjšim številom dostopnih točk od običajnih postavitev.

Za zanesljiv dostop mobilnih klientov, so v dostopne točke vgrajene patentirane dvojno polarizirane antene. Obenem DT nudijo podporo za SmartMesh – tehnologijo za posredovanja WiFi signala med točkami. Preprosta avtomatizirana namestitev nam pomaga postaviti celoten sistem ZoneFlex v izredno kratkem času, izredno preprosto je tudi upravljanje.

Ruckus Wireless ZoneFlex sistemi omogočajo napredno razmejitev brezžičnega omrežja na do 54 SSID-jev (Service Set IDentifier) ter tako vzpostavitev večjega števila podomrežji in popolno segmentacijo brezžičnega spektra. Visoka varnost brezžičnega omrežja je zagotovljena s podporo napredni enkripciji in preprečevanju nedovoljenih vstopov. Integrirana avtentifikacijska baza poskrbi za upravljanje s pravicami dostopa do omrežja in omogoča ustvarjanje začasnega dostopa za goste in postavitev biling portala. Poleg vrhunskih tehničnih lastnosti, se ZoneFlex sistemi lahko pohvalijo z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto, ter doživljenjsko garancijo.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov