Vzdrževanje informacijskih sistemov 24/7/365

V Sibitu smo ponosni na našo strokovno računalniško podporo s hitrimi odzivnimi časi in vzdrževanjem v režimu 24/7, kar pomeni 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. S prijaznostjo do uporabnikov bomo poskrbeli za nemoteno delovanje IT-ja.

Znanje

Širok spekter znanja in usposobljeni strokovnjaki so zagotovilo, da tudi v najzahtevnejših okoljih poskrbimo za nemoteno in hitro delovanje IT-ja. Pohvalimo se lahko z več kot 500 podjetji, ki nam zaupajo in pri katerih skrbimo za informacijsko infrastrukturo.

Zadovoljstvo

Vsi naši zaposleni so visoko usposobljeni, še posebej se lahko pohvalimo s prijaznostjo do uporabnikov in prilagajanju potrebam stranki. Posledično so naša največja nagrada zadovoljne stranke, ki nam zaupajo in s katerimi gradimo dolgoročno sodelovanje.

Varnost

Varnostna kopija podatkov (Backup) je ključnega pomena v primeru izgube podatkov zaradi izbrisa, vdora ali okvare opreme. V Sibitu poskrbimo, da so vaši podatki varni in jih je mogoče obnoviti tudi za leta nazaj. Varnostno kopijo podatkov lahko izvajamo na lokaciji naročnika, kakor tudi na oddaljeno lokacijo.

14
let
14
zagnanih
skodelic kave
500+
strank
500+
projektov